Hoppa till huvudinnehåll

Vattenmagasinet

Det nya Vattenmagasinet är Svenskt Vattens tryckta magasin med inriktning på fördjupning inom teknik och kompetensförsörjning inom VA. Det ersätter tidningen Svenskt Vatten. Vill du ta del av nummer från den gamla tidningen gör du det här till höger.

Vattenmagasinet kommer att berätta om Svenskt Vattens utredningar och rapporter på ett ingående sätt men också ge en blick in i framtiden och den utveckling som är på gång inom VA-området, både i Sverige och omvärlden. I Vattenmagasinet kommer Svenskt Vatten också att presentera sitt breda utbud av kurser, seminarier och konferenser.

Tidningen kommer ut med 60-80 sidor två gånger per år i både tryckt och digital version. Har du förslag på innehåll eller idéer till artiklar, kontakta redaktören Ursula Forner via redaktionen@svensktvatten.se. Ansvarig utgivare är Svenskt Vattens kommunikationschef, Dan Löfgren.

Annonsera i Vattenmagasinet 

Annonser och annonsörer är en mycket stor del av läsvärdet för Vattenmagasinet och en viktig arena för mötet mellan VA-branschens olika aktörer. Utgivningsplan, annonsinformation och kontaktuppgifter för annonsörer hittar du här intill.

Prenumerera på Vattenmagasinet

Anmäl dig som prenumerant direkt genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att fylla i fakturaadress om den är annan än leveransadress.

Pris     

En årsprenumeration kostar 350 kronor för två nummer per år. För dig som är student, medlem i VA yngre, politiker eller pensionär kostar magasinet 200 kronor per år. För prenumerationer utanför Sverige tillkommer 80 kronor i porto. Alla priser är exklusive moms.

Mängdrabatt

Mängdrabatt ges vid 25 eller fler tidningar och då är priset 250 kronor per prenumeration. Tidningen kan spridas till många olika adresser, det viktiga är att vi får en fakturaadress för samtliga i beställningen. Skriv i meddelanderutan om du har rätt till rabatterat pris.

Prenumerationer som ingår i medlemskap

För Svenskt Vattens medlemmar ingår 5, 10 eller 20 prenumerationer i medlemskapet beroende på invånarantal (mindre än 20 000, 75 000 eller över 75 000 invånare). Som företagsabonnent ingår en prenumeration. 

Uppsägning av prenumeration

Vi betalar inte tillbaka pengar för en redan betald prenumeration, men det går bra att överlåta resterande nummer till någon annan. Säg upp din prenumeration genom att mejla svensktvatten@svensktvatten.se. Utebliven betalning gäller inte som uppsägning.

Ja, jag vill prenumerera

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.


Faktureringsadress om annan än leveransadressen: