Snart dags för IWA World Water Congress i Köpenhamn - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Snart dags för IWA World Water Congress i Köpenhamn

På måndag 22 augusti anordnar IWA Sverige ett lunchwebinarium där ni får ta del av tips på intressanta aktiviteter och föredrag under kongressveckan. Söndagen den 11 september öppnas portarna till utställningen. Kongressprogrammet startar på måndag morgon och dagen avslutas med ett mingel för alla svenska deltagare. Mer information och anmälan till lunchwebinariet och minglet finns nedan.

Den 11-15 september genomförs IWA:s kongress på Bella Center. Det översiktliga programmet visar aktiviteter och programblock i 10 parallella spår under måndag till torsdag.

Det fullständiga programmet väntas bli klart denna vecka och redan på måndag inbjuder IWA Sverige till webinarium där du får höra mer om det specifika innehållet. Passa på att äta din lunch och samtidigt få hjälp med att planera dina dagar i Köpenhamn. Webinariet hålls kl 12-13 och du lyssnar in via denna länk

IWA Sverige erbjuder en möjlighet att träffa och skapa kontakt med andra svenska deltagare på kongressen genom att anordna ett mingel redan på måndag kväll kl 18:30-20:30 nära Bella Center. Det kommer att serveras mingelmat med dryck till självkostnadspris 300 SEK. Mer information och länk till anmälan kommer V.35, men boka in eventet i din kalender redan idag.