RÖK i januari - både fysiskt och digitalt - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

RÖK i januari - både fysiskt och digitalt

Svenskt Vattens årliga konferens Rörnät och Klimat (RÖK) slår upp portarna 18-19 januari 2022 på Waterfront i Stockholm.

Just nu nära 300 personer anmälda och ett 20-tal utställare klara, men ännu finns tid att anmäla sig till RÖK 2022.

Konferensen planeras fortsatt att genomföras fysiskt på plats i Stockholm men vi kommer nu även att erbjuda möjligheten att ta del av programmet digitalt.

- Behovet av mötesplatsen RÖK är stort. Nu finns det mycket att prata om som kan inspirera och vägleda oss framåt, säger Magnus Bäckström Svenskt Vatten.

Två av de ca 30 talarna på RÖK 2022 är Kristina Hall VA SYD och Helena Mårtensson Winberg EnviDan.
Kristina spänner bågen och ger en spännande summering av 7 års arbete med skyfallshantering i Malmö och frågar sig – är vi klara nu?

 Helena bjuder på konkreta tips hur bra VA-projekt ska planeras och kontrolleras baserat på konkreta erfarenheter – första lanseringen av ny kontroll- och byggledarhandbok för VA-projekt med koppling till tidigare utgivna Projekthandboken VA.

 

Program

Programmet för RÖK 2022 (pdf) innehåller många fler aktuella presentationer på teman som digitalisering, underhåll, förnyelse, juridik, vattenläckage och tillskottsvatten.

Gällande pandemirestriktioner 

Svenskt Vatten följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket i dagsläget innebär att vaccinationsintyg och ID krävs för att delta fysiskt på RÖK.

Uppdaterad information ges via webbsidan för anmälan till RÖK 2022. Anmälan till fysiskt deltagande senast 15 december.