Intresseanmälan - Svenskt Vattens kommittéarbete 2.0 - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan - Svenskt Vattens kommittéarbete 2.0

Är du intresserad av att bidra nationellt inom VA? Svenskt Vatten söker nu personer till våra tre nationella expertkommittéer. Vill du vara med och forma våra nya arbetssätt? Inför 2021 gör vi en nystart med våra kommittéer där vi gemensamt vill utveckla både roller och arbetssätt.

Förutsättningar 

Kommittéerna utgör en spännande plattform där du både bidrar till VA-branschen som helhet, men också får möjlighet att utvecklas kunskapsmässigt och ta del av nya nätverk för dig och din hemmaorganisation. Vinst för dig, din organisation och VA-Sverige. 

Vi söker nu personer till våra tre expertkommittéer med start under 2021:

  • Avloppskommitté
  • Dricksvattenkommitté
  • Rörnätskommitté

Som kommittémedlem förväntas du ta ett särskilt ämnesansvar baserat på dina erfarenheter och intresse. Förutom möjligheten till ämnesansvar inom kommitteen vill vi utveckla samverkan mellan kommittéerna. På så vis vill vi stärka sambanden mellan delarna i Va-systemet.

Så väl ämnesansvar och arbetssätt kommer utformas i dialog med sammankallande på Svenskt Vatten och gruppen i stort.

Vi vill verkligen uppmana att lämna intresseanmälan, även om du idag är osäker på förutsättningar och upplägg. Det har vi chansen att prata närmare om i den försatta processen.

Vi vill gärna ha din intresseanmälan senast 15 december.

Du kan även se filmen här

Här hittar du övergripande beskrivning av kommittéernas arbetssätt och inriktning

Här hittar du formuläret för att skicka in intresseanmälan

”Våra kommittéer utgör en oerhört viktig plattform för kunskap, nätverkande och utveckling i branschen. Kommittéerna är en kraftkälla för branschen men också en form av kvalitetssäkring av vår egen verksamhet. Dessutom rätt kul!”, Säger Pär Dalhielm, VD

Kontakt för mer information: