Brinner du för dagvattenfrågor och klimatanpassning? - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Brinner du för dagvattenfrågor och klimatanpassning?

Svenskt Vatten planerar under 2019 att satsa extra på stöd till kommunerna och behöver därför förstärka med en person på deltid under ca 6 månader, med erfarenhet inom dagvatten och klimatanpassning och som vill arbeta nationellt.

Personen kommer att ha en nyckelroll och i arbetsuppgifterna kommer det att ingå att:

  • projektleda Svenskt Vattens dagvattenarbete
  • ta fram vägledningar och stöd till Svenskt Vattens medlemmar
  • skapa nya utbildningar inom dagvattenområdet
  • ha medlemskontakter inom dagvattenfrågor

Vi vill att du har arbetat med dagvattenfrågor i en kommunal VA-organisation och vi bedömer omfattningen till minst 40% under 6 månader. Placering för uppdraget är flexibel, arbetet kan utföras delvis i Stockholm och delvis på din vanliga arbetsplats. Du kommer att behålla din anställning, men blir utlånad till Svenskt Vatten och ersättning för uppdraget sker via avtal (timersättning och resekostnader) mellan oss och din ordinarie arbetsgivare.

Det här är en möjlighet för dig som vill arbeta nationellt inom dagvattenområdet, vara delaktig i en av vår tids ödesfrågor och påverka utvecklingen mot ett bättre klimatanpassat samhälle.

Skicka din intresseanmälan eller eventuella frågor senast 27/11 till chefen för Vattentjänstenheten Karin Ols, karin.ols@svensktvatten.se.