Lediga VA-tjänster - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA-tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 900 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • Svenskt Vatten söker forsknings- och utvecklingsledare

  Forskning, utveckling och innovationer inom VA-branschen

 • Produktionschef

  Sydvatten AB söker en engagerad och relationsskapande produktionschef med strategisk blick till Sydvattens produktionsverksamhet och bolagets ledningsgrupp! Vi söker nu dig, som vill leda och driva utvecklingsresan hos en av Sveriges största dricksvattenproducenter! Sista ansökningsdag är 2024-06-21. Löpande urval kan komma att ske så sök redan idag!

 • PR-ansvarig till Svenskt Vatten

  Till rollen som PR-ansvarig hos Svenskt Vatten söker vi en proaktiv lagspelare som är kommunikativ, relationsbyggande och lyhörd. Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna. Vår vision är att Sverige ska ha rent dricksvatten, friska sjöar och hav. Trivs du i en bred roll där du får bidra till att öka Svenskt Vattens genomslagskraft för ett hållbart samhälle? Sök rollen redan idag!

 • Webbansvarig med fokus på digitala verktyg till Svenskt Vatten

  Till rollen som webbansvarig hos oss på Svenskt Vatten söker vi en proaktiv lagspelare som är kommunikativ, relationsbyggande och lyhörd. Vi är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna. Vår vision är att Sverige ska ha rent dricksvatten, friska sjöar och hav. Trivs du i en bred roll där du får bidra till att öka Svenskt Vattens genomslagskraft för ett hållbart samhälle? Sök rollen redan idag!