Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 700 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • VA-Projektledare

  Falu Energi & Vatten AB söker en engagerad VA-projektledare. Vår VA-avdelning ansvarar för vatten och avlopp och planerar just nu för stora investeringar. Vi ska modernisera och utveckla våra vattentjänster för att möta framtidens behov. Låter det som ett spännande uppdrag för dig? Sök tjänsten idag! Sista ansökningsdag är 2022-08-21.

 • Strategisk utredningsingenjör

  Karlshamn Energi AB söker strategisk utredningsingenjör till vatten. Karlshamn Energi är i en expansiv fas där man under en lång tid framöver kommer göra stora investeringar i förnyelse och framtidssäkring av ledningsnät och anläggningar inom Vatten. Nu söker vi dig som är nyfiken på en ny utmaning och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter. Sista ansökningsdag är 2022-08-21.

 • Projektledare

  Nacka vatten och avfall AB söker Projektledare inom Stadsbyggnad. Som projektledare hos oss får du arbeta i en ansvarsfull och omväxlande roll med breda kontaktytor och intressanta utmaningar. Var med och påverka bolagets utvecklingsresa – samtidigt som du utvecklar din egen kompetens! Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut, dock tidigast den 31 augusti. Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2022-09-12.

 • Byggledare

  Falu Energi & Vatten AB söker byggledare. Vi har ett uppdrag till en byggledare - den viktiga länken till framgångsrika VA-projekt. Med vår breda verksamhet har vi stor möjlighet att påverka framtiden för Falu kommun. Som byggledare hos oss är du den viktiga länken mellan drift, entreprenör och projektledare i våra VA-projekt. Vill du vara med och göra skillnad? Nu söker vi en byggledare till gruppen VA-planering & projekt. Sista ansökningsdag är 2022-08-21.

 • Expert inom miljö- och egenkontroll - inriktning avloppsreningsverk

  Stockholm Vatten och Avfall AB söker Expert inom miljö- och egenkontroll - inriktning avloppsreningsverk. Har du erfarenhet av tillsyn eller prövning av miljöfarlig verksamhet samt kompetens inom hållbarhetsområdet och gillar att arbeta nära verksamheten så är det dig vi söker. Sista ansökningsdag är 2022-08-15.

 • Strateg

  VA Strategi söker strateg. Vi söker en erfaren strateg/projektledare/utredare. VA Strategi är ett ungt och nytänkande företag som sedan 2013 hjälper kommuner och kommunala bolag med frågor kring Vattentjänstlagen. Företagets konsulter är specialister med en i branschen unik blandning av juridisk, teknisk och ekonomisk bakgrund. Våra tjänster och utbildningar är eftertraktade över hela landet, och vi anlitas även av branschorganisationen Svenskt Vatten för deras utbildningsverksamhet. Sista ansökningsdag är 2022-08-16.

 • Avdelningschef

  Mariestads kommun söker avdelningschef till vatten och avlopp. Som VA-chef arbetar du strategiskt för en hållbar vatten- och avloppsförsörjning för vår samtid och framtid. I vårt närområde planeras större exploateringar vilket kan innebära stora om- och utbyggnad av vatten- och avloppsverk. Du blir en viktig spelare i arbetet med att säkra vattentillgång under rådande och framtida klimatutmaningar och lagkrav. Sista ansökningsdag är 2022-09-30.

 • VA-ingenjör

  Nacka vatten och avfall AB söker VA-ingenjör. I din roll som VA-ingenjör hos oss arbetar du främst med handläggning och utredningar av varierande avlopps- och dagvattenärenden. Rollen som VA-ingenjör hos oss är omväxlande och du är med och driver och initierar ständiga förbättringar av processer och rutiner. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut, dock tidigast från 15 augusti. Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag 2022-08-31.

 • Miljöjurist med fokus på hållbar samhällsutveckling

  Brinner du för juridikens roll i en hållbar samhällsutveckling? Svenskt Vattens mål är att vara en stark aktör och pådrivare för en hållbar samhällsutveckling. Våra huvudsakliga arbetsområden är policyutveckling, forskning och kunskapsöverföring.

 • Erfaren Miljöjurist och juridiskt ansvarig

  Svenskt Vatten anställer två jurister varav du har långtgående erfarenheter inom miljöjuridik och förväntas ta det övergripande ansvaret för juridiska frågor på Svenskt Vatten.