Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA-tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 900 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • VA-ingenjör med utredningskompetens och strategiskt fokus för hållbar utveckling

  Nodava söker VA-ingenjör och erbjuder stor möjlighet till egen utveckling i yrkesrollen. Som kollega hos oss blir du en del av ett kompetent, trevligt och engagerat team.

 • Kommundoktorand med fokus på PFAS i dagvatten

  Växjö kommun och Luleå Tekniska Universitet söker en doktorand i vatten- och avloppsteknik (VA-teknik) med inriktning mot källor till PFAS och andra miljögifter i dagvatten. Tjänsten är placerad inom samhällsbyggnadsförvaltningens VA-avdelning i Växjö. Vi söker dig som är ny exad eller som jobbat några år som konsult eller inom kommunal verksamhet. Sista ansökningsdag är 2023-06-06.

 • Koordinerande Projektledare Kommunikation till Svenskt Vatten

  Till rollen som Koordinerande projektledare hos Svenskt Vatten söker vi en proaktiv lagspelare som är kommunikativ och lyhörd. Svenskt Vatten är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna.

 • Svenskt Vatten söker en utvecklingsledare med ansvar att främja användning av forskningsresultat

  Svenskt Vatten vill vara en stark aktör för en hållbar samhällsutveckling och en pådrivare för hållbart nyttjande av vattenresurser. Våra huvudsakliga arbetsområden är policyutveckling, medlemsstöd, branschstandarder, att främja forskning och innovation samt kunskapsöverföring. Förändringar i omvärlden är en stark faktor och forskning, nätverkande, media, politiska utspel utgör naturliga inslag i vår vardag. Det ställer krav på såväl operativt, taktiskt och strategiskt agerande. Samverkan med andra intressenter och våra medlemmar är två viktiga ingredienser.