Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 700 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • Utvecklingsingenjör sökes till Gryaab

  Gryaab söker Utvecklingsingenjör. Vill du vara med och arbeta för ett renare hav? Vi söker nu en kunnig och miljöintresserad utvecklingsingenjör till vår utvecklingsenhet på Gryaab. Låter detta här som en tjänst för dig? Tveka i så fall inte att ansöka redan idag! Sista ansökningsdag är 2022-09-30.

 • VA-Strateg

  Borås Energi och Miljö AB söker VA-Strateg. Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker. Sista ansökningsdag är 2022-10-27. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 • VA-ingenjör – Planering och Utredning

  Dala Vatten och Avfall AB söker VA-ingenjör – Planering och Utredning. Om du vill du vara med och påverka framtiden för vatten och avlopp i Leksand, Rättvik, Gagnef och Vansbro så har vi en utmaning till dig! Sista ansökningsdag är 2022-10-21.

 • Planeringsingenjör VA – Telge Nät

  Telge Nät söker Planeringsingenjör VA. Vill du vara med och utforma framtidens VA-försörjning? Vill du vara en del i ett kunnigt team som har högt i tak och roligt tillsammans? Då kan det vara just dig vi på Telge Nät söker som vår nästa planeringsingenjör inom VA. Vågar vi välja varandra? Sista ansökningsdag är 2022-09-30.

 • Avdelningschef

  Mariestads kommun söker avdelningschef till vatten och avlopp. Som VA-chef arbetar du strategiskt för en hållbar vatten- och avloppsförsörjning för vår samtid och framtid. I vårt närområde planeras större exploateringar vilket kan innebära stora om- och utbyggnad av vatten- och avloppsverk. Du blir en viktig spelare i arbetet med att säkra vattentillgång under rådande och framtida klimatutmaningar och lagkrav. Sista ansökningsdag är 2022-09-30.

 • Utredare vattentjänster

  Borlänge Energi söker Utredare vattentjänster. Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss. Vill du vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla vatten- och avloppsverksamheten? Då kanske du är den vi söker! Sista ansökningsdag är 2022-10-02. Löpande urval sker.

 • VA-Ingenjör

  Borlänge Energi söker VA-Ingenjör. Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss. Vill du vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla VA-verksamheten? Trivs du att arbeta i projekt? Då kanske du är den vi söker! Sista ansökningsdag är 2022-10-02. Löpande urval sker.

 • Projektledare Kommunikation till Svenskt Vatten

  Till rollen som Projektledare hos Svenskt Vatten söker vi en proaktiv lagspelare som är kommunikativ och lyhörd. Ansök senast 15 september 2022.