Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 700 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • VA-ingenjör – Planering och Utredning

  Dala Vatten och Avfall AB söker VA-ingenjör – Planering och Utredning. Om du vill du vara med och påverka framtiden för vatten och avlopp i Leksand, Rättvik, Gagnef och Vansbro så har vi en utmaning till dig! Sista ansökningsdag är 2022-10-21.

 • Drifttekniker inom VA-verk

  Marks kommun söker Drifttekniker inom VA-verk. Är du en person som värdesätter utveckling, engagemang och omtänksamhet i ditt arbetsliv? Då skulle vi passa bra ihop – för det gör vi också. Sista ansökningsdag är 2022-10-14.

 • VA-Strateg

  Borås Energi och Miljö AB söker VA-Strateg. Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker. Sista ansökningsdag är 2022-10-27. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 • Utredare vattentjänster

  Borlänge Energi söker Utredare vattentjänster. Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss. Vill du vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla vatten- och avloppsverksamheten? Då kanske du är den vi söker! Sista ansökningsdag är 2022-10-02. Löpande urval sker.

 • VA-Ingenjör

  Borlänge Energi söker VA-Ingenjör. Vi är i en spännande utvecklingsfas och förstärker organisationen och söker dig med kompetens och nyfikenhet att möta framtiden tillsammans med oss. Vill du vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla VA-verksamheten? Trivs du att arbeta i projekt? Då kanske du är den vi söker! Sista ansökningsdag är 2022-10-02. Löpande urval sker.