Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA-tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 900 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • Erfarna rörnätstekniker

  Sundbyberg Avfall & Vatten AB (SAVAB) söker två Erfarna rörnätstekniker. Nu söker vi dig som vill arbeta i en omväxlande tjänst där du både får arbeta inom VA och avfall. Dessutom får du arbeta med härliga kollegor som värdesätter att ha roligt på jobbet. Sista ansökningsdag är 2023-10-22.

 • VA-utredare

  Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö söker VA-utredare. Nu letar vi efter nästa vardagshjälte som vill vara med och jobba med vatten, det viktigaste vi har! Sista ansökningsdag är 2023-10-08.

 • Anslutningsingenjör VA

  Telge Nät söker Anslutningsingenjör VA. Våga välja att växa med en hel stad! Södertälje satsar på hållbarhet och Telge Nät ansvarar för fjärrvärme, VA, elnät och stadsnät inom kommunen. Nu söker vi en anslutningsingenjör VA som kan driva våra nya hållbara projekt framåt och säkerställa hög kvalitet. Vågar vi välja varandra? Sista ansökningsdag är 2023-09-30.

 • Enhetschef för Vattenproduktion

  Mälarenergi AB söker Enhetschef för Vattenproduktion. Vill du vara med och säkra hållbara vattenleveranserna i vår region? Tycker du om nya utmaningar i en föränderlig värld där vatten har blivit ett högaktuellt och samhällskritiskt område? Är du vår nya enhetschef för Vattenproduktion? Nu finns jobbet ledigt! Sista ansökningsdag är 2023-10-01.