Hoppa till huvudinnehåll
Verktyg på ett bord

Lediga VA tjänster

Sök lediga tjänster inom VA-branschen eller annonsera hos oss om du söker personal med VA-kunskaper.

Annonspriser och beställning

Webbannonsering kostar 3 700 kronor exklusive moms och då ingår även publicering på vårt LinkedIn-konto. 

Annonsen gäller så länge du vill upp till två månader. Skicka oss en länk till befintlig webbannons eller en PDF. 

Kontakta Pia Svärdinger för mer information, telefon 08-506 002 18.

 • VA-chef

  WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB söker VA-chef. Ett spännande uppdrag väntar på dig som vill driva och utveckla va-verksamheten i Ludvika och Smedjebacken med miljön och kunden i fokus. Är du en van ledare med erfarenhet och kunskaper inom va-området? Då kan detta vara jobbet för dig! Sista ansöknings dag är 2022-05-29.

 • Framtidsorienterad utredare inom samhällsplanering med intresse för VA och avfall

  Nodava AB söker framtidsorienterad utredare inom samhällsplanering med intresse för VA och avfall. Vi söker dig som har högskoleutbildning i samhällsbyggnad, VA, miljö eller motsvarande kunskapsnivå förvärvad på annat sätt. Du har relevanta kunskaper inom VA och gärna erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete. Meriterande är kunskaper inom avfallshantering. Sista ansökningsdag är 2022-06-03.

 • Projektledare inom vatten och avlopp

  Vatten och miljöresurs i Berg Härjedalen AB söker en projektledare inom vatten och avlopp. Är du en erfaren, strukturerad och driven projektledare som vill säkerställa driften av världens viktigaste livsmedel vatten? Då kan du vara projektledaren för VA 2025 inom vatten och avlopp som vi söker! Sista ansökningsdag är 2022-06-19.

 • Digital Redaktör till Svenskt Vatten

  Svenskt Vatten söker en snabb och säker skribent till rollen som digital redaktör. Vi är branschorganisationen för landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag – VA-organisationerna.

 • Senior Bolagsstrateg

  Stockholm Vatten och Avfall AB söker Senior Bolagsstrateg. Är du intresserad av att komma till ett bolag som arbetar för att vara branschledande inom vatten, avlopp och avfall? Då ska du söka den här tjänsten som bolagsstrateg. Vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 2022-05-25.

 • Gruppchef VA-verk

  Nodava AB söker gruppchef VA-verk med intresse för VA-teknisk utveckling. Vill du vara delaktig i att utveckla och säkerställa några av de mest nödvändiga funktionerna i samhället – rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering? Kom och jobba med oss! Vårt verksamhetsområde sträcker sig från Idre i norr till Mora i söder och vårt huvudkontor finns i Orsa. Sista ansökningsdag 2022-05-19.