Hoppa till huvudinnehåll

Konferenser & seminarier

Svenskt Vattens ordnar varje år flera nationella konferenser och seminarier inom bland annat dricksvatten, avloppsfrågor och rörnät. Varje år ordnar vi Vattenstämman - Sveriges samtalsarena för vattenfrågor.

 • Bli klimatsmartare med biogasen - Egenkontroll av metanemissioner - 12 mars i Linköping

  Välkomna till en temadag i mätning och reduktion av metanemissioner med Svenskt Vatten, RISE och Avfall Sverige den 12 mars i Linköping!

 • Tillsammans för ett säkrare dricksvatten

  Vakin ordnar en VA-konferens med fokus på dricksvatten och säkerhet. Representanter från olika myndigheter samt Svenskt Vatten kommer att delta med respektives syn på säkerhet.

 • Rörnät & Klimat 2020 i Malmö

  Svenskt Vatten inbjuder till det 10:e årets konferens om Rörnät & Klimat, 24 - 25 mars, 2020. Konferensen har etablerat sig som en stor och spännande mötesplats för några av våra viktigaste frågor inom Vatten i den urbana miljön – med omnejd. Konferensen har en etablerad ram som vi kommer att följa även i år. Vi redovisar fronten på kunskapsläget i högaktuella frågor. Det kommer som vanligt att finnas goda möjligheter till informella diskussioner.

 • Vattenstämman 2020 i Kalmar 12-13 maj

  Årets Vattenstämma blickar framåt. VA-sektorn står inför stora utmaningar. Utmaningar som sektorn måste möta med nya ideér, ny kunskap och ett kraftfullt engagemang.