Hoppa till huvudinnehåll

Juridisk rådgivning

Nu kan du som är kommunal medlem få juridisk rådgivning kring en specifik fråga, direkt från våra jurister.

Du som arbetar i en kommunal VA-organisation och har en juridisk fråga kan boka in en tid med våra jurister, Clara Lidberg och Gilbert Nordenswan. Juridisk rådgivning ges exklusivt till Svenskt Vattens kommunala medlemmar och är en av våra populäraste medlemstjänster. Clara och Gilbert är specialiserade på VA-juridik och kan ge svar eller vägledning rörande vattentjänstlagen och närliggande frågor.

Rådgivningen pausad t.o.m. augusti månads utgång

Många av Svenskt Vattens medlemmar har använt sig av den juridiska rådgivningen. Dessvärre har så många frågor kommit under det senaste halvåret att det blivit en rejäl kö. Svenskt Vatten måste därför pausa möjligheten till rådgivning fram t.o.m. augusti månads utgång, då vår föräldralediga jurist Clara Lidberg åter är i tjänst. Redan inkomna frågor kommer att besvaras men nya rådgivningstider kommer inte att kunna bokas.

Rådgivningen kostar 1200 kronor ex. moms per timme. En inbokad tid innebär att du vet när du kan förvänta dig svar på din fråga.

Om du vill boka en ledig tid för rådgivning gör du så här:

1. Hitta en ledig tid

2. Klicka på tiden och fyll i dina uppgifter, beskriv ditt ärende

3. Vår jurist ringer upp dig vid den bokade tiden

4. Fakturan skickas sedan automatiskt till den adress du angav vid bokningstillfället.

Boka rådgivning här

Rådgivningen inkluderar förberedelsetid, telefonsamtal samt eventuellt skriftligt svar i de fall så önskas. Beskriv gärna ditt ärende eller fråga så utförligt som möjligt så att juristerna kan förbereda sig på bästa sätt.