Nu öppnar vi ansökan till klimatberäkningsutbildningen - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Nu öppnar vi ansökan till klimatberäkningsutbildningen

Nu kan du söka till klimatberäkningsutbildningen som arrangeras inom initiativet Klimatneutral VA-bransch. Med start den 19 april kommer vi under året arrangera sex träffar varav hälften genomförs fysiskt. Under utbildningens gång får du som deltagare möjlighet att arbeta med ett faktiskt ledningsprojekt, pågående eller avslutat.

Då utbildningen genomförs för första gången är kostnaden subventionerad av oss på Svenskt Vatten. Dessutom tillkommer ytterligare rabatt för de organisationer som är medlemmar i Klimatneutral VA-bransch. Platserna är begränsade och sista anmälningsdatum är den 4 april.

Nu närmar sig första utbildningstillfället i klimatberäkning inom Klimatneutral VA-bransch. Under utbildningens gång kommer du att arbeta med ett ledningsprojekt hämtat ur verkligheten, vilket projekt du kommer att fokusera på anger du i ansökningsformuläret. Den första träffen genomförs den 19 april och därefter följer fem ytterligare tillfällen under året. Det fullständiga schemat ser ut enligt följande:

  • 19 april, 8.30-13.00 inklusive lunch. Fysiskt i Stockholm.
  • 22 maj, 9.00-11.30. Digitalt.
  • 18 juni, 9.00-11.30. Digitalt.
  • 5 september, 8.00-13.00 inklusive lunch. Fysiskt i Stockholm.
  • 4 oktober, 9.00-11.30. Digitalt.
  • 24 oktober, 8.30-13.00 inklusive lunch. Fysiskt i Stockholm.

Vi ser gärna minst två deltagare i teamet från respektive VA-organisation. Maximalt antal deltagare per team är fyra. För att ansöka till utbildningen, fyll i ansökningsformuläret och skicka till Klara Westling.

Kursavgift

Anställda inom VA-organisationer med anslutning till Klimatneutral VA-bransch: 5 900 kr
Övriga: 7 900 kr

Kursavgiften är subventionerad av Svenskt Vatten.