Hoppa till huvudinnehåll

Vill du arbeta nationellt med VA-frågor?

Svenskt Vatten söker nu personer till våra tre nationella expertkommittéer. Vill du vara med och forma våra nya arbetssätt? Inför 2021 gör vi en nystart med våra kommittéer där vi gemensamt vill utveckla både roller och arbetssätt.

Kommittéerna utgör en spännande plattform där du både bidrar till VA-branschen som helhet, men också får möjlighet att utvecklas kunskapsmässigt och ta del av nya nätverk för dig och din hemmaorganisation. Vinst för dig, din organisation och VA-Sverige.

Vi söker nu personer till våra tre expertkommittéer med start under 2021. Dricksvattenkommitté, Rörnätskommitté, Avloppskommitté.

Som kommittémedlem förväntas du ta ett särskilt ämnesansvar baserat på dina erfarenheter och intresse. Förutom möjligheten till ämnesansvar inom kommitteen vill vi utveckla samverkan mellan kommittéerna. På så vis vill vi stärka sambanden mellan delarna i Va-systemet.

Vi vill verkligen uppmana att lämna intresseanmälan, även om du idag är osäker på förutsättningar och upplägg. Det har vi chansen att prata närmare om i den försatta processen. Vi vill gärna ha din intresseanmälan senast 15 december.

Här hittar du övergripande beskrivning av kommittéernas arbetssätt och inriktning (pdf).

Använd formuläret eller mejla motsvarande information till svensktvatten@svensktvatten.se.

Anmäl dig till kommittéer

Kommitteval