Hoppa till huvudinnehåll

Kommittéer & Vattentjänstrådet

Vill du vara med och bidra med din kunskap och i utbyte ta del av ett nätverk med kollegor från hela Sverige? Som del i en kommitté blir du ett stöd för Svenskt Vatten i att företräda och bidra till utveckling av branschen.

Svenskt Vatten har kommittéer inom områdena dricksvatten, rörnät, avlopp, utbildning, utveckling, kommunikation och management. Om du vill delta, fyll i formuläret här nedan och skicka in redan i dag. Vi kontaktar dig sedan inom kort. I dagsläget finns inte behov av nya medlemmar i alla kommittéer, men vi vill gärna få intresserade till samtliga kommittéer för framtida behov.

Fackkommittéerna ska vara ett stöd för Svenskt Vatten i att företräda och bidra till utveckling av branschen. Genom kommittémedlemmarnas erfarenhet, kompetens och förankring ska de säkerställa att Svenskt Vatten arbetar med sina frågor på ett så effektivt och framgångsrikt sätt som möjligt.

Vattentjänstrådet fungerar som ett rådgivande organ i strategiska och övergripande frågor. I rådet ingår ordföranden från respektive kommitté samt vd. Från SVU-kommittén deltar en ledamot.

Anmäl dig till kommittéer & vattentjänstrådet

Kommitteval