IWA Sverige - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

IWA Sverige

Huvuduppgiften för IWA Sverige är att stärka kunskaps- och erfarenhetsutbyte avseende forskning, utveckling och utbildning inom vattenområdet.

IWA Sverige är ett nätverk som representerar IWA – International Water Association – i Sverige och företräder Sverige som Governing Member i IWA. Ledningsgruppen för IWA Sverige samverkar med organisationer och företag som arbetar med vatten och vattenfrågor nationellt och internationellt.

IWA Sverige arbetar för att öka importen av kunskap till VA-sektorn samt för att lyfta fram Svensk VA-expertis internationellt. 

Vill du bli medlem i IWA – International Water Association?

Läs mer om medlemskap och förmåner hos IWA. Svenska medlemmar i IWA är automatiskt medlemmar i IWA Sverige.

Resestipendium för unga inom VA-sektorn

Är du ung, verksam inom vattenområdet och skulle behöva ekonomiskt bidrag för att åka på en resa som en del i ditt engagemang i International Water Association (IWA)? Då kan du söka IWA Sveriges resestipendium för unga.

IWA Sverige konferenser och seminarier

På IWA Sveriges hemsida hittas information om konferenser och seminarier som IWA Sverige stödjer till förmån för svenska IWA medlemmar. 

IWA Sveriges Ledningsgrupp

Ledningsgruppen för IWA Sverige består av tio ledamöter och representerar vattensverige brett samt ger en fin kraftsamling för mer kunskapsutbyte och aktiviteter som kan vara till nytta för många.

Följ "Internationell VA-utveckling" snabbt och enkelt

Nyhetsbrevet "Internationell VA-utveckling" ges ut av förlaget Ohlson & Winnfors AB. Prenumeranterna får ingresser och smarta länkar till artiklar om det senaste inom internationell VA-forskning och utveckling åtta gånger om året.

Läs mer om den nya servicen och om hur du blir prenumerant på www.internationellva.se. Du kan också skriva direkt till info@internationellva.se

IWA Principer för vattenkloka städer

Nu finns IWA Principer för vattenkloka städer översatt på svenska.