Prislista för deltagande - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Prislista för deltagande

Vi vill att så många kommuner som möjligt ska vara med och påverka vårt gemensamma kommunikationsarbete. Därför bygger finansieringsmodellen på att alla betalar utifrån förutsättning, det vill säga att de riktigt stora VA-organisationerna betalar mer och de små betalar mindre.

Vi fortsätter arbetet med våra gemensamma kommunikationskoncept. Utöver det fortsatta arbetet med hållbar vattenanvändning och framtidens VA-kostnader finns skyfall och dagvattenhantering på agendan för framtiden. Årskostnaden kommer att ligga kvar på nuvarande nivå, kort och gott blir det mer material och fler koncept till samma pris.

I årsavgiften ingår allt du behöver för att kommunicera kring koncepten, däribland bild- och videomaterial, årshjul, budskap och texter. Som kommunikatör får du dessutom tid över till annat, samtidigt som du har stor möjlighet att påverka vägen framåt för våra kommunikationskoncept.

Prislista

Antal invånare i organisation/kommun  Kostnad i kronor ex moms
Under 10 499  5 000
10 500 - 50 499  10 000
50 500 - 250 499 20 000
250 500 – och uppåt 50 000
Myndighet, länsstyrelse, region, annan aktör 50 000

 

Anmäl er

Vad kul att din organisation också vill vara med i våra gemensamma koncept! Klicka på länken nedan för att fylla i formuläret. När ni har betalt, får ni ett välkomstmejl samt ett mejl med inloggningsuppgifter som ger tillgång till mediebanken.

Anmäl er organisation/kommun i formuläret här.