Hoppa till huvudinnehåll

Kommunikationswebinar

Tisdag 28 september 2021 bjuder Svenskt Vatten in till Kommunikationswebinar. Allehanda vattenfrågor i digital form.

Webinariet kommer hållas mellan kl. 9.00-12.00. 

Under en halvdag ger vi dig chansen att djupdyka i ämnen som internkommunikation, beteendeförändring och kriskommunikation. Vi varvar inspirationsföreläsare med verkliga utmaningar i vår vardag. Skyfall, driftstörningar och kritiskt läge med vatten. Hur hanterar vi dessa utmaningar, vad kan vi förbereda och lära av varandra. Missa inte denna chans till både energipåfyllning och erfarenhetsutbyte när det Sveriges VA kommunikatörer åter möts digital! 

Anmälan

Detaljerat program och anmälan hittar du här. 

Har du frågor gällande anmälan, kontakta oss gärna på kursbokning@svensktvatten.se

Moderator 

Gunilla Hultgren Karell var juryns ordförande under Kranvattentävlingen 2020. Gunilla är sedan många år en flitigt anlitad vinskribent och skriver för ett antal tidningar som Expressen, Allt om Mat och tidningen Land. Under fem år syntes hon även som matlagare och vintipsare i SVT Gomorron Sverige. Med en smaksäker jury som hon handplockat ansvarade Gunilla för juryarbetet.

Genom att delta på samtliga delfinaler runtom i Sverige fick Gunilla träffa 104 av er medlemmar och fick därmed en god inblick i möjligheter och utmaningar i vattenfrågor. Med en varm, positiv och humoristiskt touch har Gunilla ödmjukt tillgängliggjort våra frågor mot en breddare allmänhet. Värdet på kranvattnet i samklang med Kranmärkt har tack vare gott samarbete mellan juryn, deltagande kommuner och Svenskt Vatten fått en enorm spridning runt om i vårt avlånga land.