Hoppa till huvudinnehåll

Rörnät & Klimat (RÖK) 18-19 januari 2022

Fysisk konferens med två fullmatade dagar i Stockholm. Anmälan öppnar i slutet av oktober.

Som vanligt utlovas en mötesplats med intressanta föreläsningar och utställning. Precis som tidigare år har konferensen en bred målgrupp och riktar sig både till dig som jobbar operativt med rörnät och till dig som jobbar med strategiska frågor/samhällsplanering. Målet med RÖK är att ge inspiration och konkreta medskick som går att använda när du kommer hem.

Svenskt Vatten inbjuder till det 10:e årets konferens om Rörnät och Klimat (RÖK) på Stockholm Waterfront 

Konferensen har etablerat sig som den stora mötesplatsen och nu finns det mycket att prata om! Vi redovisar fronten på kunskapsläget i högaktuella frågor och det kommer att finnas goda möjligheter till informella diskussioner och nya branschkontakter.

Konferensen har tre pass varje dag med presentationer på olika teman såsom Framtid, Forskning, Underhåll/Förnyelse, Juridik, Klimatanpassning och Läckage. Digitalisering inom VA är ett återkommande ämne inom flera teman. Däremellan gott om tid för utställning och nätverkande utan trängsel. Eller varför inte träffa rörnätskommittén eller författarna bakom aktuella SVU-rapporter i pauserna? 

Svenskt Vatten har det senaste året publicerat rekordmånga publikationer och flera exempel på tillämpning av dessa kommer presenteras. Konferensdeltagare och branschens aktörer kan ställa ut i vår miniutställning, som bokas separat när anmälan öppnar inom kort.