Hoppa till huvudinnehåll

Tid och plats: 4 och 5 juli 2017 , ”Trädgården”, Mellangatan 1 i Visby

Foto: Region Gotland

Vattenforum 2017 – Globala, nationella och lokala perspektiv

Årets Vattenforum ägde rum 4 – 5 juli, och bakom arrangemanget står Svenskt Vatten tillsammans med Havs- och Vattenmyndigheten (HaV) och Stockholm International Water Institute (SIWI). Årets tema var "Globala, nationella och lokala perspektiv”.

Här hittar du programmet!

Almedalen är en unik arena. Ingen annanstans i Sverige finns så många politiker, myndigheter, intresseorganisationer, samhällsaktörer, företag mfl. samlade på ett ställe. Det ger unika möjligheter att mötas i gemensamma frågor. under Vattenforum vill vi att så många som möjligt vill vara med och bidra med sin expertis och även ta del av andras!

Vattenforum i Almedalen hölls första gången 2016 av Svenskt Vatten och var då en dag fylld med seminarier och efterföljande mingel på kvällen. Syftet var att skapa en gemensam arena för att stärka vattenfrågors position i Almedalen. I år förlängdes  arrangemanget med en dag och seminarier arrangerades av viktiga och olika intressenter från vattenvärlden, vilket speglades i programmets innehåll. Tisdagen den 4 juli kommer hölls ett stort Vattenmingel, till vilka speciellt inbjudna var välkomna. Vattenresan och Mattias Klum besökte Vattenminglet på kvällen den 4 juli. Läs mer om Vattenresan och Mattias Klum här.

Hoppas vi ses på Vattenforum i Almedalen 2018!

Projektledare för Vattenforum: Anna Charlotta Johansson
Kontaktpersoner i resp org:
Svenskt VattenAnnika Börje
SIWIKarin Glaumann
Havs- och VattenmyndighetenLouise Chyssler