Svets-utbildning enligt EWF - nya tillfällen under hösten - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Svets-utbildning enligt EWF - nya tillfällen under hösten

Nu finns fler tillfällen för vår nya och efterfrågade svets-utbildning. Utbildningen ger EWF-certifikat och lever upp till de nya krav som ställs i AMA, samt i branschen i övrigt.

Kursen vänder sig till deltagare med 2-års erfarenhet av PE-svetsning och ger ett gediget kunskapsbevis för erfarna svetsare. Utbildningen omfattar tre dagar med både teori och praktiska övningar, samt en dag för examination.

- Kursupplägget med totalt fyra dagar gör att alla hinner med att lära sig både teori och praktik ordentligt, säger kursledaren Henrik Carlsson.

Därmed får de kursdeltagare som klarar de teoretiska och praktiska kunskapsproven ett bevis på att kunskaperna ligger på samma nivå som krävs i resten av Europa.

Utbildningen är godkänd av Svetskommissionen, följer utbildningsriktlinjen från European Welding Federation och genomförs i samarbete med Nordiska Plaströrsgruppen, NPG.

Öppnar upp på flera orter

Nu när restriktionerna lättats upp finns möjligheter att hitta fler lämpliga lokaler. Vår ambition är att kursen ska genomföras som öppen utbildning på olika orter och vi öppnar nu löpande upp nya tillfällen på vår hemsida.

Läs mer om utbildningen och boka din plats HÄR.