Intresseanmälan – deltagande i Svenskt Vattens avloppskommitté - Svenskt Vatten Hoppa till huvudinnehåll

Intresseanmälan – deltagande i Svenskt Vattens avloppskommitté

Då en av våra medlemmar nu går vidare till en statlig anställning så söker vi på Svenskt Vatten en ny medlem till vår nationella expertkommitté inom avlopp.

OBS - Tjänsten är tillsatt (november 2021)

Förutsättningar 
Avloppskommittén utgör en spännande plattform där du både bidrar till VA-branschen som helhet, men också får möjlighet att utvecklas kunskapsmässigt och ta del av nya nätverk för dig och din hemmaorganisation. Vinst för dig, din organisation och VA-Sverige. 

Vi söker en person till vår Avloppskommitté, med start så snart som möjligt. Har du tidigare erfarenhet av uppströmsarbete och förebyggande kemikaliearbete är det en fördel, men det är inget krav. 

Som kommittémedlem förväntas du ta ett särskilt ämnesansvar baserat på dina erfarenheter och intresse.

Såväl ämnesansvar som arbetssätt kommer utformas i dialog med sammankallande på Svenskt Vatten och gruppen i stort.

Vi vill verkligen uppmana att lämna intresseanmälan, även om du idag är osäker på förutsättningar och upplägg. Det har vi chansen att prata närmare om i den fortsatta processen.

”Våra kommittéer utgör en oerhört viktig plattform för kunskap, nätverkande och utveckling i branschen. Kommittéerna är en kraftkälla för branschen men också en form av kvalitetssäkring av vår egen verksamhet. Dessutom rätt kul!”, säger Pär Dalhielm, vd. 

Kontakt för mer information 
Klara Westling (sekreterare i Avloppskommittén)