Hoppa till huvudinnehåll

Projektledare Kommunikation till Svenskt Vatten

Till rollen som Projektledare hos Svenskt Vatten söker vi en proaktiv lagspelare som är kommunikativ och lyhörd. Ansök senast 15 september 2022.

I rollen som projektledare kommer du samskapa och samarbeta med experter inom miljö, politik, juridik och teknik. Du blir en operativ del av kommunikationsteamet, vars arbete syftar till att kommunicera nyheter och aktiviteter till våra medlemmar, samt att lyfta Svenskt Vattens frågor även till andra målgrupper. Du blir ett bollplank och en drivande resurs internt med nära kontakter med våra medlemmars kommunikatörer.

I uppdraget ingår att utveckla och hålla ihop parallella projekt. Du arbetsleder olika arbetsgrupper med våra medlemmar, sammankallar digitala informationsträffar, gör utskick, delar goda exempel och säkerställer erfarenhetsutbyte.

Visst fokus kommer ligga på digital utveckling och digitalt underhåll. Arbetet kommer stundtals innebära hantering av stora informationsmängder, till exempel i publiceringsverktyg och mediabank. Administration i något/några system kommer även att behövas då vi är en liten organisation.                                        

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utarbeta, paketera och genomföra strategiska kommunikationsinsatser
  • Etablera och utveckla branschens samlade kraft och budskap genom nära medlemskontakter
  • Kravställa mot byrå och andra leverantörer
  • Projektleda event, genomföra företagspartner- och nätverksträffar för medlemmarnas kommunikatörer.

Vi har en omfattande verksamhet och du kommer att delta i många projekt med både små och stora kommunikationsuppgifter. Du medverkar i hela processen, från ax till limpa.

 

Läs mer och ansök här