Hoppa till huvudinnehåll

IWAs världskongress 16–21 September 2018 i Tokyo, Japan

Världskongressen samlar experter, beslutsfattare, ledande forskare och näringslivsrepresentanter både inom och utanför VA-sektorn från hela världen.
Med fokus på det senaste inom forskning och utveckling, innovation och lösningar så erbjuder kongressen samtidigt unika möjligheter att nätverka med forskare och andra branschkollegor från hela världen samt kontaktytor mellan deltagare, utställare och sponsorer.

 

Svenskt Vattens styrelse har beslutat att avbryta Svenskt Vattens engagemang för en svensk monter på IWA WWC&E 2018. Motiv för beslutet är att det saknas tillräckligt med medverkande medlemmar som anser att medverkan i en monter är en viktig angelägenhet för den egna verksamheten.

Svenskt Vatten kommer att, via IWA Sverige, fortsätta arbete för en aktiv och konstruktiv närvaro av svenska delegater på IWA WWC&E 2018.  De som önskar delta i denna förberedelse erbjuds möjlighet att delta i en arbetsgrupp som tar fram ett koncept för aktivt deltagande. Arbetsgruppen kommer ledas av Magnus Arnell, RISE.

Målsättningen med en stark svensk närvaro och även monter vid IWA WWC&E i Köpenhamn 2020 ligger fast. Den planering som gjorts hittills för 2018 i Tokyo är dokumenterad och kommer kunna ligga till grund för satsningen 2020.

Om du eller din organisation är intresserade av att veta mer är ni välkomna att höra av er till Magnus Arnell, Rise.