Hoppa till huvudinnehåll

Nätverket VA-yngre

VA-yngre är ett nätverk för de som studerar eller jobbar i VA-branschen och startades år 2000.

Nätverket arrangerar både nationella och regionala event. Medlemskapet är kostnadsfritt, åldersgränsen för medlemskap är 40 år, men vi har även event som är öppna för både medlemmar och icke-medlemmar oavsett ålder.

Vårt syfte är att främja möjligheten att knyta kontakter med andra i branschen och kunskapsutbyte. Vi arrangerar studiebesök, nätverksträffar, after work och nätverksluncher. Nätverket är uppdelat i fyra regioner: Norr, Syd, Öst och Väst. Nätverket är ideellt och stöds av Svenskt Vatten.

Medlemskap 

Alla som studerar eller arbetar inom VA-branschen och är upp till 40 år gamla är välkomna att registrera sig som medlem. Inom VA-branschen finns många olika yrkesroller såsom ekonom, ingenjör, drifttekniker, karttekniker, rörläggare, jurist, kommunikatör, osv. Alla är välkomna att gå med i VA-yngre!

För att bli medlem i VA-yngre registrerar du dig enkelt i kompetensbanken

Vi ser gärna att du engagerar dig

Vill du engagera dig i VA-yngre? Tveka inte att kontakta någon av samordnarna i din region. Det kan vara allt från att bjuda in till ett event, göra en träff eller AW på egen hand i en ort som saknar samordnare eller själv bli samordnare.

VA-yngre på sociala medier

Följ oss även på LinkedIn och Facebook