Hoppa till huvudinnehåll

Sök projektmedel utanför Svenskt Vatten Utveckling

Här hittar du information om samt hur du går tillväga för att söka stipendier och projektmedel från andra finansiärer.

 • 100 miljoner till synteser och forskningsprojekt för ett hållbart samhällsbyggande

  Formas har öppnat en utlysning om synteser och forskningsprojekt för ett hållbart samhällsbyggande. Det är den andra utlysningen inom det nationella forskningsprogrammet för hållbart samhällsbyggande. Totalt finns över 100 miljoner kronor att söka.

 • The Nordic Environment Finance Corporation (NEFCO)

  Nordiskt stöd med löpande ansökningar. Pengar till bland annat till projekt som renar Östersjön. Ansökningar efter inbjudan.

 • Nordiska Investeringsbanken – NIB

  NIB är en internationell finansinstitution som ägs av Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland, Litauen, Norge och Sverige. Den är bland annat inriktad på projekt som förbättrar miljön i de nordiska och baltiska länderna.

 • Peter Stahres stipendium

  Peter Stahres stipendium delas ut till den som genomför förtjänstfulla insatser som främjar samverkan och nytänkande inom VA-teknik i kombination med vegetationsteknik.

 • Andra svenska FoU-finansiärer

  I många fall har en projektidé kopplingar till andra områden än enbart vattenområdet, till exempel avfall, gas och fjärrvärme. Undersök därför gärna möjligheten att också söka projektbidrag från motsvarande forsknings- och utvecklingsorganisationer.