Hoppa till huvudinnehåll

Tid och plats: 4 och 5 juli 2017 , ”Trädgården”, Mellangatan 1 i Visby

Foto: Region Gotland

Vattenforum 2017 – Globala, nationella och lokala perspektiv

Årets Vattenforum är nu två dagar, 4 – 5 juli, och bakom arrangemanget står Svenskt Vatten tillsammans med Havs- och Vattenmyndigheten (HaV) och Stockholm International Water Institute (SIWI). Årets tema är "Globala, nationella och lokala perspektiv”.

Nu är programmet klart - här hittar du det!

Almedalen är en unik arena. Ingen annanstans i Sverige finns så många politiker, myndigheter, intresseorganisationer, samhällsaktörer, företag mfl. samlade på ett ställe. Det ger unika möjligheter att mötas i gemensamma frågor. Vi hoppas att just du vill vara med och bidra med din expertis och även ta del av andras!

Vattenforum i Almedalen hölls första gången 2016 av Svenskt Vatten och var då en dag fylld med seminarier och efterföljande mingel på kvällen. Syftet var att skapa en gemensam arena för att stärka vattenfrågors position i Almedalen. I år förlänger vi arrangemanget med en dag och seminarier kommer att arrangeras av viktiga och olika intressenter från vattenvärlden, vilket kommer att speglas i programmets innehåll. Tisdagen den 4 juli kommer hålls ett stort Vattenmingel, till vilka speciellt inbjudna är välkomna. Vattenresan och Mattias Klum besöker Vattenminglet på kvällen den 4 juli. Läs mer om Vattenresan och Mattias Klum här.

 Vi ses på Vattenforum i Almedalen!

Projektledare för Vattenforum: Anna Charlotta Johansson
Kontaktpersoner i resp org:
Svenskt VattenAnnika Börje
SIWIKarin Glaumann
Havs- och VattenmyndighetenLouise Chyssler