Hoppa till huvudinnehåll

Var med under Vattenforum 2017

Vattenforum i Almedalen växer och blir ännu större! 2017 kommer Svenskt Vatten, Havs- och Vattenmyndigheten och Stockholm International Water Institute tillsammans anordna Vattenforum. Dessutom kommer Vattenforum att hållas under två dagar, tisdag 4 juli - onsdag 5 juli. Vattenforum är en plats där branschen, politiker och andra intresserade samlas för att prata om viktiga samhällsutmaningar kopplat till vattenfrågor. Vi hoppas att du också vill delta!

Svenskt Vatten och övriga samarbetspartners hoppas att du som på ett eller annat sätt arbetar med vattenfrågor vill vara aktiv i eller besöka Vattenforum. Kanske letar ditt företag, din organisation eller myndighet efter bra plats att anordna ett eget event, mingel eller seminarium som knyter an till vattenfrågor - då är Vattenforum rätt plats för er!

Vattenforum äger rum i "Trädgården", Mellangatan 1, ett stenkast från S:t Hansplan mitt i Visby. Det är en mycket trivsam miljö i en välskött trädgård där det finns ett stort och välutrustat stortält med scen och med plats upp till cirka 75 sittande personer (och minst 20 stående). Det är ett perfekt läge för seminarier, mingel och middagar, samtidigt som platsen förmedlar "välkommen hem till oss". 

På Vattenforum erbjuder Svenskt Vatten sina medlemmar plats att anordna eget seminarium eller event. Svenskt Vatten kommer 2017 att sponsra sina medlemmar och medlemspriset är endast 30 000 kr ex moms per timme/seminarium istället för 40 000 kr som är ordinarie pris. I det ingår ljus, ljud, hjälp med marknadsföring samt plats på det stora vattenminglet. Svenskt Vatten hoppas att detta ger fler medlemmar möjligheten att vilja lyfta sina prioriterade frågor på Vattenforum. 

Om du är intresserad av att hyra Trädgården för eget seminarium eller event på tema vatten, hör då av dig till Vattenforums projektledare, Anna Charlotta Johansson. Om du snarare vill diskutera eventuella gemensamma aktiviteter med Svenskt Vatten på plats i Vattenforum, kontakta Annika Börje.