Hoppa till huvudinnehåll

Rörnät och Klimat 2019, 26-27 mars 2019

Svenskt Vatten arrangerar ”Rörnät och Klimat 2019” 26-27 mars, Gothia Towers, Göteborg . Detta blir det 9:e årets Rörnät och klimat-konferens.

Konferensen har etablerat sig som en stor och spännande mötesplats för några av våra viktigaste frågor inom ”Vatten i den urbana miljön – med omnejd”. Konferensen har även en etablerad ram som vi kommer att följa även i år. Vi redovisar fronten på kunskapsläget i högaktuella frågor. Det kommer som vanligt att finnas goda möjligheter till informella diskussioner. Även 2019 kommer vi ha en miniutställning. 

I våras genomfördes konferensen på Älvsjömässan i Stockholm med 550 personer och 35 utställare. Fortfarande kan Ni ta del av dokumentationen från Rörnät och klimat 2018.

Programarbetet för Rörnät och klimat 2019 har startats i september. Nu är fokus på att identifiera högaktuella teman. Vi räknar med att hela programmet skall vara klart i december då vi även kommer att öppna för anmälningar. 

Programkommitté är Svenskt Vattens kommitté för Rörnät och klimat (RÖK) med Hans Bäckman, Svenskt Vatten som projektledare och med stöd av Anne Adrup, SWECO, tidigare Svenskt Vatten.

Hjärtlig välkomna till ”Rörnät och klimat 2019”!