Hoppa till huvudinnehåll

Konferenser & seminarier

Svenskt Vattens ordnar varje år flera nationella konferenser och seminarier inom bland annat dricksvatten, avloppsfrågor och rörnät. Varje år ordnar vi Vattenstämman - Sveriges samtalsarena för vattenfrågor.

 • Nätverk och utbildning för politiker

  I februari 2019 bjuder Svenskt Vatten in till regionala utbildningar och nätverksmöten för förtroendevalda VA-politiker – i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Hässleholm.

 • Tillsammans för ett säkrare dricksvatten

  21-22 mars anordnar Svenskt Vatten och Vakin en konferens med fokus på säkerhetsfrågor inom VA. Konferensen äger rum i Umeå och erbjuder en mötesplats för dig som arbetar med säkerhet inom VA. Senare under 2019 kommer Svenskt Vatten även att starta upp en grundutbildning inom VA-relaterat säkerhetsarbete för dig som nyligen börjat arbeta med frågorna.

 • Rörnät och Klimat 2019, 26-27 mars 2019

  Svenskt Vatten arrangerar ”Rörnät och Klimat 2019” 26-27 mars, Gothia Towers, Göteborg. Detta blir det 9:e årets Rörnät och klimat-konferens.

 • Vattenstämman 14-15 maj 2019, Örebro

  Vattenstämman är den självklara mötesplatsen och samtalsarenan i Sverige för vatten-, miljö- och samhällsplaneringsfrågor. Vattenstämman vänder sig till kommunala företrädare, länsstyrelser/vattenmyndigheter, övriga statliga myndigheter, universitet och högskolor, företag och intresseorganisationer som hanterar vattenfrågor i sitt arbete.