Hoppa till huvudinnehåll
Bild på tidningar

Tidningen Svenskt Vatten

Tidningen Svenskt Vatten är språkrör för den kommunala vattentjänstverksamheten. Den ger aktuell information om vatten- och avloppsrening, drift och underhåll, forskning och utveckling, ekonomi, organisation och miljövård.

Tidningen kommer ut med sex nummer per år i både tryckt och digital verison. Har du förslag på innehåll eller vill skriva själv kan du kontakta redaktionen. Ansvarig utgivare är Svenskt Vattens vd, Anna Linusson

Prenumerera på Svenskt Vatten

Anmäl dig som prenumerant direkt genom att fylla i formuläret nedan. Kom ihåg att fylla i fakturaadress om den är annan än leverensadress. 

Pris     

En årsprenumeration kostar 500 kronor för 6 nummer per år. För dig som är student, medlem i VA yngre, politiker eller pensionär kostar tidningen 280 kronor per år. För prenumerationer utanför Sverige tillkommer 180 kronor i porto. Alla priser är exklusive moms. Den digitala tidningen kan du läsa här.

Mängdrabatt

Tidningen kan spridas till många olika adresser, det viktiga är att vi får en fakturaadress för samtliga i beställningen. Skriv i meddelanderutan om du har rätt till rabatterat pris.

  • 1-24 tidningar 500 kr/prenumeration
  • 25-49 tidningar 400 kr/prenumeration
  • 50-74 tidningar 350 kr/prenumeration
  • 75 tidningar eller fler 300 kr/prenumeration

Prenumerationer som ingår i medlemskap

För Svenskt Vattens medlemmar ingår 5, 10 eller 20 prenumerationer i medlemskapet beroende på invånarantal (mindre än 20 000, 75 000 eller över 75 000 invånare). Som företagsabonnent ingår en prenumeration. 

Uppsägning av prenumeration

Vi betalar inte tillbaka pengar för en redan betald prenumeration, men det går bra att överlåta resterande nummer till någon annan. Säg upp din prenumeration genom att mejla svensktvatten@svensktvatten.se. Utebliven betalning gäller inte som uppsägning.

Ja, jag vill prenumerera

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i.


Faktureringsadress om annan än leveransadressen: