Hoppa till huvudinnehåll

VA-chef till tekniska kontoret

Tjänsten hos Vaggeryds kommun innebär att leda arbetet inom tekniska kontorets VA-enhet med tio anställda. Verksamheten omfattar både VA-anläggningar såsom reningsverk och vattenverk, och ledningsnätet för dessa anläggningar.

Arbetsgruppen är relativt självgående i vardagen så din roll är att vara en strategisk ledare. Det kommer medföra en hel del utvecklingsarbete med en nyligen fastställd VA-plan och det påbörjade arbetet med ett helt nytt vattenverk.

Vi erbjuder dig ett viktigt jobb med engagerade medarbetare. Som enhetschef på tekniska kontoret får du möjlighet att utvecklas som ledare och ingenjör då viss del av tjänsten kommer innebära handläggning och projektledning. 

Du är orädd för nya utmaningar och uppskattar att arbeta i en liten kommun där det är viktigt med en helhetssyn på kommunens verksamhet och kunder. 

Du ingår i tekniska kontorets ledningsgrupp. I uppdraget ingår att samverka både internt och externt. En viktig roll är att fungera i samspelet mellan tjänstemannautövningen och politiken exempelvis vid framtagande av taxor, upphandlingar, planer m.m.

Läs mer och ansök hos Offentliga jobb.