Hoppa till huvudinnehåll

IWAs världskongress 16–21 September 2018 i Tokyo, Japan

Världskongressen samlar experter, beslutsfattare, ledande forskare och näringslivsrepresentanter både inom och utanför VA-sektorn från hela världen.
Med fokus på det senaste inom forskning och utveckling, innovation och lösningar så erbjuder kongressen samtidigt unika möjligheter att nätverka med forskare och andra branschkollegor från hela världen samt kontaktytor mellan deltagare, utställare och sponsorer.

För 2018 och Världskongressen i Tokyo planerar Svenskt Vatten för en gemensam svensk satsning för att gynna VA-sektorn. Satsningen handlar både om att koordinera en svensk delegation av utställare på mässan och att arrangera gemensamma aktiviteter för svenska besökare på konferensen generellt. Det finns möjlighet för ett land att arrangera en Country Pavilion. Detta var något som Danmark gjorde 2016 i Brisbane liksom över 15 andra länder. En Country Pavilion ger bland annat möjlighet för ett land att visa upp en kombination av det senaste inom teknik, tjänster, forskning och lagar och förordningar. Det utgör också en naturlig mötesplats för både landsmän och intresserade att mötas och nätverka.

Om du eller din organisation är intresserade av att veta mer om den svenska satsningen är ni välkomna att höra av er till Magnus Arnell, Rise.


Call for abstracts