Hoppa till huvudinnehåll

Resestopp längs Vattenresan

Låt dig inspireras av samtliga 21 event som Svenskt Vattens medlemmar arrangerade från norr till söder.

Vattenresan och Mattias Klums besök har lett till många intressanta samtal om vattnets värde. Svenskt Vattens medlemmar tog tillfället i akt att bjuda in olika samhällsaktörer som på ett eller annat sätt har en påverkan och inverkan på vårt vatten. Och om sanningen ska fram; vem eller vilken organisation har INTE det? Läs och inspireras av hur din organisation kan skapa en lokal eller regional samtalsplattform om vattnets värde.

Bjud in till (fortsatta) samtal om vattnets värde i din kommun - sprid vattnets värde genom fotoboken
Resultatet av Mattias Klums fotoresa genom Sverige blir en fotobok som lyfter vattnets värde ur ett mer känslomässigt perspektiv. Anna Linusson, vd Svenskt Vatten, skriver texten till boken som lanseras under våren 2018. Svenskt Vattens medlemmar kommer då kunna beställa boken som blir ett symboliskt verktyg för att bjuda in till fortsatta eller nya samtal om vattnets värde. Fundera redan nu på vilka aktörer som ni vill bjuda in.

Fotoutställning
Utöver boken kommer Svenskt Vattens medlemmar även kunna anmäla intresse för en turnerande fotoutställning, som visar Mattias Klums vattenbilder från norr till söder. Utställningen kan visas utomhus och/eller inomhus i syfte att väcka stolthet för vårt vatten och för att skapa intresse, tankar och funderingar om hur vi alla är en del i vattnets kretslopp.